Про призначення на посаду Прем’єр-міністра України – відомого економіста, академіка і Першого Віце-президента Академії економічних наук України Пешка Анатолія Володимировича.

https://petition.president.gov.ua/petition/68208?fbclid=IwAR0GjbtGYBiSD_cx_SeM3chtG-JC674-DIU-EpsAFoKYe5PhxkeWzcb4eUA

Звертаємося до вас з проханням призначити на посаду Прем’єр-міністра України відомого і дуже талановитого, непересічного вченого – економіста і одночасно господарника-практика, академіка і Першого Віце-президента Академії економічних наук України – Пешка Анатолія Володимировича.

Пешко Анатолій Володимирович дійсно володіє унікальними знаннями як у галузі фінансово-банківської системи України і світу, так і в області реальних секторів економіки, таких як: сільськогосподарське машинобудування, літакобудування, будівництво різних космічних апаратів, в сфері гірничодобувної промисловості, в галузі хімічної промисловості України (особливо в області виробництва азотних мінеральних добрив), в галузі агропромислового комплексу, а також у сфері охорони здоров’я, вищої та середньої освіти, цивільного будівництва, будівництва автомобільних доріг в області виробництва різних будівельних матеріалів.

Відомо також, що Пешко Анатолій Володимирович відрізняється від інших економістів абсолютно нестандартним, можна сказати ,унікальним підходом до вирішення як виробничих так і державних високо-складних і відповідальних завдань. Його економічна і соціальна діяльність завжди має високу продуктивність і результативність.

Ми вважаємо, що саме академік Анатолій Володимирович Пешко є єдиною, абсолютно унікальною особистістю, яка могла б вирішити всі економічні і соціальні проблеми України, вже сьогодні, незважаючи на важке фінансово – економічне становище нашої країни! Ця людина здатна відновити економіку нашої держави не вдаючись до іноземних запозичень ні у будь – яких держав у будь-яких фінансових або благодійних міжнародних організацій.

Ми закликаємо Президента України і всю українську громадськість вибрати кандидатуру академіка Пешко Анатолія Володимировича, як єдину і виключно ефективну, здатну врятувати український народ і нашу державність!

Последние блоги